relatiegeschenken

relatiegeschenken van vintake

Relatiegeschenken


Het relatiegeschenk is in Nederland een beetje uit de gratie geraakt en dat is jammer. Het is een geweldige manier om je klanten beter te leren kennen en de relatie uit te diepen, mits dit uiteraard goed wordt uitgevoerd. Wijn kan een perfect geschenk zijn om indruk te maken op een relatie zolang er een stukje meerwaarde in verwerkt zit. Met het ontvangen van, en het openen van de fles, zijn er twee momenten dat er aan jouw bedrijf gedacht wordt. Natuurlijk wil je dat deze twee momenten de juiste impact hebben.

 

Gemiste kansen


Wil je graag opvallen met jouw wijngeschenk? Doe dan niet hetzelfde als de meeste andere bedrijven, en laat je niet verleiden tot de eenvoudige oplossingen zoals:

Het standaardpakket. Elk jaar wordt op dezelfde dag, hetzelfde pakket, door dezelfde koerier afgeleverd. Lekker makkelijk, en dat is ook precies de boodschap die naar de klant wordt afgegeven.
De wijnspeciaalzaak/groothandel twee flessen laten selecteren in een kistje. Ook makkelijk, maar vaak worden hier standaard flessen in gestopt. De indruk die hiermee wordt afgegeven is minimaal.
Een bon om online een geschenk uit te kiezen. De websites die dit soort diensten verzorgen zijn altijd echter duurder en uiteindelijk maak je geen extra indruk, maar ben je wel duurder uit. Daarnaast straalt het gemakzucht uit.

Wat doet Vintake anders?


Persoonlijke begeleiding. De Vintake Sommelier die jouw geschenken verzorgd is ook degene die de wijnen inkoopt. De lijnen zijn zo kort mogelijk en jouw wensen kunnen zo het best worden uitgevoerd.
Elk bedrijf is anders. Wij hebben geen brochure met standaard pakketten, wij hebben niet eens iets op voorraad. De sommeliers van Vintake brengen eerst door middel van een persoonlijke gesprek de vraag in kaart. Daarna gaan wij op zoek naar de juiste wijn om dit uit te drukken.
Verpakking op maat. Wil je de wijnen presenteren in een chique houten kist? Of wil je dat wij een speciale sleave ontwerpen? Alles kan en het kan ook in kleine oplages. Vintake kan de pakketten zelfs namens jouw bedrijf versturen.
Ontzorgen is ons vak. Wij hebben er begrip voor dat je zelf weinig tijd kwijt wil zijn aan het verzorgen van de geschenken. Daarom ontzorgen wij op elk denkbaar terrein van begin tot eind.

 

Uiteindelijk gaat het om het maken van de juiste indruk. Zelf heb je waarschijnlijk ook weleens iets ontvangen wat geen indruk maakte, dat gevoel wil je jouw relaties toch niet geven? Laat ons eens vrijblijvend met je meedenken om jouw relaties te laten zien wat ze jouw waard zijn.

 

Ambassadeurs worden beloond


Voor ons is een relatiegeschenk een prachtig middel om onze klanten een stukje waardering toe te kennen. Wanneer een bestaande klant ons met succes introduceert aan een nieuwe klant, dan belonen wij onze ambassadeur graag met een passend wijngeschenk in zijn of haar smaak. Op deze manier willen wij onze waardering laten blijken.