Wijnproeven met Vintake!

wijnproeverij apeldoorn


proef-en-ontdek-3-december-11
proef-en-ontdek-3-december-8
proef-en-ontdek-3-december-3
proef-en-ontdek-3-dec-13
proef-en-ontdek-3-december-6
proef-en-ontdek-3-december-7
proef-en-ontdek-3-december-4

VOLGENDE DATUM

zondag 2 september 2018

Locatie: Reeds onbekend


PROEF & ONTDEK 11 MAART 2018

We slaan dit keer de handen ineen met Chris Derksen (Bloembinderij de Eeuwige Lente) en Remy Verzantvoort (Goudsmid). Deze 2 topondernemers aan de stationsstraat in Apeldoorn maken het deze dag mogelijk om een wijnproeverij temidden van de bloemen en sierraden mogelijk te maken.

Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een supercharmante Italiaanse wijnmaakster op bezoek uit Piemonte. Dat wordt ongetwijfeld een topdag!

WIJNMAAKSTER ROMINA TACCHINO
Romina is de dochter van Luigi Tacchino en heeft de fijne kneepjes van haar vader geleerd. Zo maakt ze al jaren prachtige Barbera’s en Dolcetto’s die inmiddels als een referentie van de streek gezien worden. Wij zijn er dan ook supertrots op dat ze voor de proeverij naar ons toe komt!

romina

We pakken dus weer groots uit en kunnen niet wachten om tussen de bloemen bij De Eeuwige Lente en in het atelier van Remy Verzantvoort te staan met onze wijnen. Wie weet ontdek je naast jouw favoriete wijn ook nog een paar te gekke planten of een mooi sierraad!

BASICS
Tijdens Proef & Ontdek staan we altijd op een bijzondere locatie in Apeldoorn. Hierbij vullen wij de proeftafel met 30 nieuwe ontdekkingen in allerlei kwaliteiten en prijsklasses, van eenvoudig tot exclusief. Zo zijn er iedere keer weer een groot aantal nieuwe ontdekkingen te proeven en te bestellen. De prijzen per fles variëren tussen de €6 en €35,-. Gedurende de proeverij zijn wij jouw sommeliers en maken wij je wegwijs tussen onze nieuwe vondsten. Kortom: Proef, Ontdek en bestel direct jouw favoriete wijnen voor thuis!

DOWNLOAD HIER ALVAST DE PROEFLIJST

OPENINGSTIJDEN
We zijn open vanaf 12.00 uur tot en met 18.00 uur. Om alle wijnen te proeven heb je circa 1,5 uur tijd nodig.

Als je in alle rust wilt proeven, dan raden wij sterk aan om vroeg te komen, tussen 12.00 en 13.00 uur. Tussen 15.00 en 17.00 uur is het spitstijd bij de proeverij.

AANMELDEN
Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk. De toegang is 20 euro per persoon, contant af te rekenen bij binnenkomst. Meld je aan door ons een mailtje te sturen. Geef hierbij aan met hoeveel personen we je mogen verwachten. Een WhatsAppje of belletje mag uiteraard ook.

Liever een ticket op factuur? Geen probleem, vraag ons hiernaar.

VERHINDERD?

Voor degene die verhinderd is op 11 maart, heeft Vintake nog iets leuks in petto. Op donderdagavond 15 maart presenteren wij nog een kleine wijnproeverij met de 10 meest verkochte wijnen van 11 maart, oftewel uitsluitend de toppers! Voor deze prijs vragen wij €7,50 p.p. De proeftafel zal hierbij geopend zijn van 19.00 tot 21.00 uur. Deze proeverij zal plaatsvinden bij Salon1813 (Deventerstraat 13) waarbij je vanaf 18.00 uur ook al van harte welkom bent voor een heerlijke maaltijd van chef Jort voor maximaal €15,-. Dit is uitsluitend op reservering (uiterlijk de dag van tevoren)

 


KORTINGEN

Als blijk van waardering worden de betaalde proefkosten na afloop weer retour gegeven bij een geplaatste bestelling vanaf 12 flessen (zie onderstaande). De proeverij kan dus ook geheel gratis zijn 🙂

Bij 12+ flessen p.p. geven we €10,- retour.
Bij 18+ flessen p.p. geven we €15 retour.
Bij 24+ flessen p.p. geven we €20,- retour.


LOCATIE  PROEF & ONTDEK 11 MAART

Stationsstraat 148-150 | Apeldoorn

route-naar-m24