Vintake's Jubileum Tasting bij City Lounge Apeldoorn

wijnproeverij apeldoorn


VINTAKE | 5 JAAR LATER

5 jaar geleden begon ons avontuur. Vol energie startten we met een wijnconcept om wijndrinkend Nederland te verbeteren. Waar staan we nu? Verder dan we hadden durven dromen! We hebben inmiddels een grote schare trouwe klanten opgebouwd en een reputatie in Apeldoorn waar we erg trots op zijn. We zijn super trots op het bedrijf dat we opgebouwd hebben en dat moet natuurlijk gevierd worden met een geweldige wijnproeverij!

Vintake’s 5-jaar Jubileum Editie van Proef & Ontdek wordt een feest! Het is een wijnproeverij voor de echte wijnliefhebber die je absoluut niet mag missen. We gaan deze dag underground bij een waanzinnige locatie in het centrum van Apeldoorn, de City Lounge! Ben je nog nooit bij de City Lounge geweest? Dan is dit het moment om kennis te maken!

vintake city lounge 1
Vintake City Lounge 3
Vintake City Lounge 2
proef-en-ontdek-3-december-11
proef-en-ontdek-3-december-7

PROEF & ONTDEK | Jubileum editie

zondag 26 mei 2019 bij de City Lounge Apeldoorn

WAT KAN JE VERWACHTEN?

We vullen de proeftafels met 30 prachtige wijnen in allerlei kwaliteiten en prijsklasses, van eenvoudige wijnen tot prachtige bewaarwijnen om in je kelder op te leggen, of eventueel bij de City Lounge. We denken hierbij mee met het seizoen om de perfecte wijnen te kunnen drinken tijdens het komende seizoen. Gewapend met een goed wijnglas en proefformulier ga je samen met ons op ontdekkingstocht. Met 30 soorten wijn zitten er altijd wel een aantal mooie vondsten voor jou persoonlijk bij, dus mis het niet als je een echte wijnliefhebber bent.

🔥 BBQ NA AFLOOP

Aansluitend aan de proeverij, vanaf 18.00 uur, kun je aansluiten bij een uitgebreide BBQ van Jeroen Janssens van BAST KOKOSKOOL, een expert op BBQ-gebied. Uiteraard trekt Vintake nog wat lekkers los om je te voorzien van een goed glas wijn. We vragen hiervoor slechts €37,50 p.p. all-in. Tijdig reserveren hiervoor is wel noodzakelijk.

📷 FOTOBOOTH

Tijdens de proeverij zal Henry Faber, onze huisstijl-fotograaf van Henry Faber Fotography een fotobooth installeren waarbij je, geheel in Vintake-Stijl op de foto kan ter herinnering aan deze leuke dag.

🧀 KAASLOKAAL

De dames van Het Kaaslokaal. zijn al jaren een trouwe partner van Vintake. Deze dag zullen ze er zijn om een aantal van hun mooiste kazen te laten proeven.

OPENINGSTIJDEN
De proeftafels zijn open vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur. Om alle wijnen te proeven heb je circa 1,5 uur tijd nodig. Naderhand proeven we nog even door tijdens de BBQ.

AANMELDEN
Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk. De toegang is normaliter 20 euro* per persoon, maar in verband met ons jubileum trakteren we je op 50% korting op de entreeprijs, dus 10 euro, contant af te rekenen bij binnenkomst. Meld je aan door ons een mailtje te sturen naar info@vintake.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen we je mogen verwachten. Een WhatsAppje of belletje naar 0653388428 (Olaf) of 0652691364 (Freek) mag uiteraard ook.

* Deze proeverij is opgezet om je aan de beste wijnen te helpen voor thuis en we stellen een leuke wijnbestelling op prijs. Als blijk van waardering worden de betaalde proefkosten na afloop weer retour gegeven volgens onderstaande. De proeverij kosten zijn dus volledig terug te verdienen.

Bij 12+ flessen p.p. geven we €5 retour op de factuur.
Bij 18+ flessen p.p. geven we €7,50 retour op de factuur.
Bij 24+ flessen p.p. geven we €10 retour op de factuur.

Liever een ticket op factuur? Geen probleem, vraag ons hiernaar.

­­

Kortom: Meld je aan, Proef, Ontdek en geniet thuis na van de perfecte wijnen!

DOWNLOAD HIER ALVAST DE PROEFLIJST (oude proeflijst van 25 november)


LOCATIE  Jubileum Tasting 26 mei

Stationsstraat 297 | Apeldoorn

citylounge

Wist je dat onze bedrijfsvideo uit 2015 onder andere is opgenomen in de City Lounge?

Bekijk die jonge koppies toch eens 😉 Aan ons uiterlijk is het een en ander veranderd, aan ons concept helemaal niets.