Vintake's Najaarsproeverij


Vintake’s Proef & Ontdek is weer een wijnproeverij voor de echte wijnliefhebber die je absoluut niet mag missen. We zijn deze dag te gast bij een waanzinnige locatie, NETT in de Nettenfabriek! Ben je nog nooit bij de Nettenfabriek geweest? Dan is dit het moment om kennis te maken!

LOCATIE  Proef & Ontdek 24 november

Spoorstraat 27B | Apeldoorn

citylounge

 

nett
nett 2
Vintake City Lounge 2
proef-en-ontdek-3-december-11
proef-en-ontdek-3-december-7

PROEF & ONTDEK | najaars editie

zondag 24 november 2019 bij NETT

WAT KAN JE VERWACHTEN?

We vullen de proeftafels met 30 prachtige wijnen in allerlei kwaliteiten en prijsklasses, van eenvoudige wijnen tot prachtige bewaarwijnen om in je kelder op te leggen. We denken hierbij mee met het seizoen om de perfecte wijnen te kunnen drinken tijdens het komende seizoen. Gewapend met een goed wijnglas en proefformulier ga je samen met ons op ontdekkingstocht. Met 30 soorten wijn zitten er altijd wel een aantal mooie vondsten voor jou persoonlijk bij, dus mis het niet als je een echte wijnliefhebber bent.

OPENINGSTIJDEN
De proeftafels zijn open vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur. Om alle wijnen te proeven heb je circa 1,5 uur tijd nodig.

AANMELDEN & KOSTEN
Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk. De toegang is 20 euro* per persoon, contant te voldoen bij binnenkomst. Meld je aan door ons een mailtje te sturen naar info@vintake.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen we je mogen verwachten. Een WhatsAppje of belletje naar 0653388428 (Olaf) of 0652691364 (Freek) mag uiteraard ook.

* Deze proeverij is opgezet om je aan de beste wijnen te helpen voor thuis en we stellen een leuke wijnbestelling op prijs. Als blijk van waardering worden de betaalde proefkosten na afloop weer retour gegeven volgens onderstaande. De proeverij kosten zijn dus volledig terug te verdienen.

Bij 12+ flessen p.p. geven we €10 retour op de factuur.
Bij 18+ flessen p.p. geven we €15 retour op de factuur.
Bij 24+ flessen p.p. geven we €20 retour op de factuur.

Liever een ticket op factuur? Geen probleem, vraag ons hiernaar.

­­

Kortom: Meld je aan, Proef, Ontdek en geniet thuis na van de perfecte wijnen!