Wijn of Azijn | Tussen Kunst en Kitsch, maar dan met uw kelderschatten!

icon-web-wijn-of-azijn

vrijdag 17 maart | vanaf 19.00 uur | Locatie: De Sociëteit Apeldoorn

Deze avond bent u van harte welkom om uw kelderschatten te laten taxeren door de kundige sommeliers van Vintake. Is het een prachtfles die nog even mee kan? Of is deze al lang niet meer te drinken? Wij hebben het antwoord, en een passend advies krijgt u mee naar huis! Vindt u het juist interessant om de fles samen met ons te proeven? Ook dat kan. We openen de fles graag met met passende sommeliers-technieken. Verder kunt u tijdens Wijn of Azijn met al uw prangende wijnvragen bij ons terecht en advies voor uw kelder. Deelname aan Wijn of Azijn is geheel gratis, onze adviezen ook.

EXTRA | De Wijn of Azijn proeverij!

Tijdens Wijn of Azijn kunt u een 4-tal wijnen bij ons proeven en aangeven in hoeverre deze wijnen voor u als “wijn” of “azijn” smaken. Op basis van uw bevindingen geven we je een persoonlijk wijnadvies mee, waarmee u de perfecte wijnen voor uzelf kunt aanschaffen bij Vintake.

 

Zie het onderstaande krantenartikel uit de Stentor (30-01-2017) om te zien hoe het er tijdens de eerste editie aan toe ging en wat u kunt verwachten.

wijn of azijn
wijn of azijn