Jouw persoonlijke wijnadviseur


Vintake is jouw persoonlijke wijnadviseur! Onze sommeliers selecteren kwaliteitswijnen die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Zoek je persoonlijk wijnadvies, hulp bij het inrichten van jouw wijnkelder of het uitbreiden van jouw wijnverzameling? Doe dan nu een intake voor wijn! Lees hier verder over onze werkwijze.

persoonlijke wijnadviseur

Smaken verschillen, en er zijn wel duizenden verschillende smaken in de wijn! Dat maakt de selectie er natuurlijk niet makkelijker op. Bij Vintake hebben we een unieke methode ontwikkeld waarbij we jou perfect kunnen ondersteunen met de invulling van de wijnen, een echte intake voor wijn. Niet om je te testen, maar om jou te helpen aan de perfecte wijnen. De intake is een eenvoudige smaaktest waarbij we jouw wijnsmaak alvast wat beter leren kennen en neemt circa 5 minuten in beslag. Jouw persoonlijke wijnadviseur neemt vervolgens contact met je op om een proefpakket met wijn op maat samen te stellen, geheel afgestemd op jouw smaakprofiel en budget.


Kwaliteitswijnen

Vintake helpt je met het maken van een juiste indeling van jouw wijnkelder of klimaatkast. Door ons sterke inkoopnetwerk met de beste wijnmakers ter wereld zijn we in staat om jou aan onderscheidende wijnen te helpen. Of het nou gaat om de kleine wijnboeren in de Bourgogne of de Grand Cru wijnen uit de Bordeaux, Vintake is wijnspecialist in ieder wijngebied waar kwaliteitswijnen vandaan komen. Met onze jarenlange ervaring als sommelier in de gastronomie en vakhandel weten wij precies wat er speelt in de wijnwereld en hoe dit voor jou interessant kan zijn.

Vintake werkt uitsluitend met kwaliteitswijnen die door een zeer streng selectieproces komen. Denk hierbij aan een hoge mate van zuiverheid, bewaarpotentieel, drinkplezier en bovenal een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Zo proeven wij geopende wijnen gedurende meerdere dagen zodat we exact weten met welke kwaliteit we te maken hebben. Uiteindelijk zijn wij erop uit om jouw plezier in de wijn te vergroten, en dat kan alleen met echte kwaliteitswijnen.

Zoals je begrijpt is jouw wijnsmaak onze business. We willen door middel van persoonlijk advies ervoor zorgen dat de juiste wijnen in jouw kelder of klimaatkast terecht komen.Je mag ons ook altijd uitdagen om een nog beter alternatief te vinden voor jouw huidige favoriete wijn. Onze sommeliers gaan graag voor je op zoek.


Wijnspecialist in Apeldoorn

We zijn in 2014 gestart als wijnspecialist in Apeldoorn met dit unieke concept en hebben hierbij een focus op de locale wijnliefhebber in Apeldoorn en omstreken. Echter zijn onze wijnadviseurs inmiddels actief in heel Nederland en worden er al vele wijnpakketten verstuurd wanneer het bezorgen niet persoonlijk kan gebeuren.


Begin direct!

Wil jij ook een persoonlijke sommelier die jouw wijnplezier gaat vergroten? Zet dan nu de eerste stap en neem een paar minuten de tijd voor een intake in de wijn. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Intake voor particulieren

De online intake is een klusje van zo’n 5 minuten. Hierbij wordt jouw smaak op een toegankelijke manier door ons in kaart gebracht. Naderhand nemen onze adviseurs contact met je op om beter kennis te maken en een eerste proefpakket samen te stellen. Klik op “Volgende” om te beginnen. Succes!

Hoe ben je in contact gekomen met Vintake?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Hoe drink je je koffie?

Welke type witte wijn drink je het liefst?

Welke type rode wijn drink je het liefst?

Welke type rosé wijn drink je het liefst?

Drink je graag andere wijntypes?

Uit welke landen komen de wijnen die je graag drinkt?

Hoe avontuurlijk ben je in het proberen van nieuwe wijnen?

Welke van de onderstaande uitspraken passen bij jou?

Wat zijn de lekkerste wijnen die je ooit gedronken hebt?

Wat (is)zijn jouw huidige favoriete wijn(en)?

Is er een wijn die je enorm is tegengevallen?

Hoe schat je jouw eigen wijnkennis in?

Welke prijzen per fles zijn voor jou interessant?

Om goed van start te gaan zullen wij een eerste proefpakket aan je voorstellen. We horen graag van je of je hierbij alvast wat specifieke wensen hebt, zoals het aantal soorten en welk budget daar voor jou bij past.

Wij adviseren zelf doorgaans om te starten met minimaal 6 soorten wijn, zodat je de komende tijd in alle rust op ontdekkingsreis kan naar jouw eigen smaak.

Wil je op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?

Hartelijk dank! Dit is het einde van de intake. Vul de laatste gegevens in om de intake af te ronden. Wij gaan voor je aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

« Vorige Volgende »


Wil je liever direct in gesprek met onze sommeliers? Aarzel dan niet om direct te bellen met een wijnadviseur in Apeldoorn op onderstaand nummer.


sommelier Freek

bel vintake

0652691364

sommelier Olaf

bel vintake

0653388428


PRIVILEGES VAN VINTIMI

Wij praten liever niet over onze klanten, maar liever over onze medewijnliefhebbers (Vintimi), en als wijnliefhebbers onder elkaar bieden we je graag een stukje extra service. Ben je trouw aan Vintake, dan is jouw persoonlijke wijnadviseur ook trouw aan jou. Dit houdt in dat je ons altijd vrijblijvend mag bellen of WhatsAppen voor wijn spijs advies of met een andere wijnvraag. Daarnaast wordt je gratis uitgenodigd voor ons terugkerende wijnproeverij Proef & Ontdek, waarbij je een medewijnliefhebber gratis mag meenemen. Tevens kunnen we je professioneel introduceren bij interessante wijnboeren wanneer je op vakantie bent in een wijnstreek. Hoe leuk is dat!