Wijngeschenken

wijngeschenk

Bij een geschenk gaat het om het maken van de juiste indruk. Zeker als het om wijn gaat is het niet altijd even makkelijk om de perfecte keuze te maken en hierbij op te vallen. Vintake denkt daarom graag met je mee om een perfect geschenk te creëren. Lees hieronder meer over onze werkwijze.


Aandacht.

We doen er alles aan om jouw geschenk uniek te maken, en we houden ervan om hierbij onze creativiteit te gebruiken. Voordat we zover zijn, willen we in eerste instantie graag wat meer weten over de ontvanger van het geschenk. Uiteindelijk is hij of zij degene die de wijn zal drinken.

We vinden het ook altijd een mooie uitdaging om een passende wijn te selecteren die aansluit bij de visie van een bedrijf, vraag gerust naar onze ideeën. Vervolgens zoeken we naar de perfecte wijn die uiteraard ook binnen het budget past.

Een geschenk moet er natuurlijk ook verzorgd uit zien. Uiteraard kunnen we hierbij vele kanten op. De mogelijkheden qua verpakking zijn legio, van bedrukte houten wijnkisten, tot bedrukte doosjes, kokers en tasjes. Onze interne ontwerper maakt graag een mooie opzet voor je.

Wil je graag andere delicatessen toevoegen aan de pakketten, zoals kaas, nootjes, vijgenbrood etc.? Geen probleem! Dan regelen we dat met veel plezier.

aandacht maakt alles mooier

Personalisatie.

We maken er een sport van om jouw geschenk persoonlijk te maken. Zo is het mogelijk om voor iedere relatie een persoonlijke boodschap te verwerken in het geschenk.

We maken een passende wijnbeschrijving die indien gewenst zelfs matcht met de huisstijl van een bedrijf. Bij de wijnbeschrijving geven we uitgebreide informatie over de wijn zelf, met een paar goede tips over hoe de wijn het beste tot zijn recht komt.

Vintake maakt jouw wijngeschenk persoonlijk


Ontzorgen.

We weten hoeveel tijd en energie het kost om ervoor te zorgen dat alles op tijd bij jouw relaties in huis is, daarom nemen we graag de logistiek rondom de relatiegeschenken uit handen. Een eenvoudig lijstje in Excel met de namen en adressen volstaat om ons het werk te laten doen.

We pakken alles netjes in, en zorgen dat de pakketten breukvrij op de plaats van bestemming aankomen. We hebben hier inmiddels veel ervaring mee en werken met de allerbeste logistieke partners om de kwaliteit te waarborgen. Kortom: geen zorgen, geen stress en 100% enthousiaste relaties!

Vintake houdt van ontzorgen

Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Al onze geschenken zijn maatwerk. Het liefst hebben wij daarom even telefonisch contact om de wensen samen af te stemmen.

 

Bel Olaf

olaf-rgs

0653388428

Bel Freek

freek-rgs

0652691364


Enkele voorbeelden.

rgs-5
rgs-4
rgs-1
rgs-6
rgs-10
rgs-7
rgs-2
rgs-3
rgs-9

Enkele van onze opdrachtgevers.

monuta-rgs
1618-vastgoed-rgs
hca-rgs
van-hell-rgs
blankhart-en-bronkhorst-rgs
driessen-rgs
sei-rgs