Wijnproeverij op locatie met een sommelier!

Onze sommeliers organiseren graag een wijnproeverij op locatie voor families, vriendengroepen, bedrijven, verenigingen en zelfs voor een vrijgezellenfeest. Daarnaast heeft Vintake prachtige locaties beschikbaar voor een wijnproeverij in Apeldoorn. Onze professionele sommeliers zorgen voor een interactieve ervaring waar iedereen enthousiast van wordt. Een wijnproeverij met een sommelier van Vintake is nooit standaard. We passen iedere proeverij aan bij de gelegenheid en zijn zelfs in staat om unieke concepten te bedenken zodat jouw wijnproeverij een unieke ervaring wordt.


Altijd inbegrepen bij een Vintake wijnproeverij

✔ Gezelligheid! Met een wijnproeverij van Vintake weet je zeker dat er een topsfeer zal zijn.

✔ Wijnglazen & crachoirs. Vintake regelt professionele wijnglazen, en het poetsen ervan!

✔ Een niveautje hoger! We werken uitsluitend met topkwaliteit zodat we jouw wijnkennis naar een hoger niveau kunnen tillen.

✔ All-in prijs. We hebben geen verborgen kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Samen met onze sommeliers bedenken we het thema, variërend van land, wijnstijl, wijn spijs combinaties of zelfs een bepaalde muziekstijl. Wil je jouw wijnproeverij wat competitiever maken? Ook dat kan door jouw vrienden uit te dagen voor een wijnquiz met een Vintake sommelier. De mogelijkheden bij Vintake zijn eindeloos en we willen graag met je sparren over een unieke wijnproeverij. Zo ben je zeker van een onvergetelijke ervaring! Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben we hier wat voorbeelden voor je.

wijnproeverij op locatie

 

 

wijnproeverij thuis

Wijnproeverij thuis


Het is natuurlijk geweldig om een echte sommelier in huis te hebben voor een avond, die je wegwijs kan maken in de wijnwereld. Wanneer je een wijnproeverij thuis organiseert, weet je zeker dat je niet meer hoeft te rijden. Nodig je vrienden, buren of familie uit en onze sommeliers regelen de rest.

We stemmen graag een thema met je af om er een extra groot succes van te maken. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen voor thuis direct na te bestellen bij Vintake.

zakelijke wijnproeverij

Wijnproeverij op de zaak


Tijdens een bedrijfsuitje kun je natuurlijk van alles verzinnen om te doen, maar er moet uiteraard ook wat gedronken worden om de stemming te verhogen. Wat dacht je van een wijnproeverij op de zaak waarbij je met elkaar op zoek gaat naar jouw eigen wijnsmaak?

Of wil je de week in stijl afsluiten in het bedrijf? Onze sommeliers komen graag langs om jou en jouw collega’s te inspireren met een wijnproeverij aan het einde van de middag. Een leukere vrijdagmiddagborrel bestaat niet!

wijnkennis opdoen

Wijnkennis verbeteren met een wijnproeverij


Wil je jouw wijnkennis naar een hoger niveau tillen, dan verzorgen we graag een wijnmasterclass voor je. Onze sommeliers zijn gespecialiseerd in alle interessante wijngebieden en wijnstijlen. Onze focus ligt op praktische wijnkennis waar je echt iets mee kunt! We leren je geen onzinnige weetjes of snobistische details.

Ook is het mogelijk om een wijncursus op maat op te starten op elk denkbaar wijnkennisniveau. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.


DOE DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VOOR EEN WIJNPROEVERIJ MET VINTAKE

Neem direct contact op via het onderstaande formulier of bel met onze sommeliers

contact

vintake-tafel-2000-px
proef-en-ontdek-3-december-5
wijnproeverij2
aanvraagformulier voor een wijnproeverij


 

wijnproeverij apeldoorn

VINTAKE’S PROEF EN ONTDEK

Vintake organiseert regelmatig diverse proeverijen en evenementen met wijn. Zo is Proef & Ontdek een terugkerende open proeverij op een unieke locatie in Apeldoorn. Kijk op onze evenementenpagina om op de hoogte te blijven.

 • review rating 5  Deze sommeliers hebben niet alleen de kennis en ervaring. De beleving en de passie waarmee ze op persoonlijk niveau de juiste wijnen aanbieden is hartverwarmend.Ik weet waar ik mijn wijn bestel!

  thumb Timo Brock
  9/25/2014

  review rating 5  Sinds kort bestel ik mijn wijnen bij Vintake in Apeldoorn. De mannen gaan klantgericht te werk en geven goed en professioneel advies. Ik ben zeer tevreden!

  thumb Manon Rietberg
  9/29/2014
 • review rating 5  Gepassioneerde liefhebbers met verstand van zaken en een aanbod voor de beginnende en gevorderde wijndrinker. Hebben leuke suggesties en laten je graag verrassen met een bijzondere wijn.

  thumb reinoud burggraaf
  5/25/2018

  review rating 4  Prettig personeel én goede uitleg , kennis van wijnen. Een aanrader.

  thumb Thea Bronkhorst
  12/06/2018

Ook wel eens gedacht aan deze locaties voor een wijnproeverij op locatie?