Wijngeschenken

Met een wijngeschenk van Vintake maak je indruk!

 

Direct overleggen met onze sommeliers

Bel Olaf op 06 53 38 84 28

Bel Freek op 06 52 69 13 64

Wat kan Vintake voor je betekenen?

  • Unieke geschenken! We werken niet met standaard wijnpakketten, daarmee val je tegenwoordig niet meer op
  • Een toegevoegde waarde aan het wijngeschenk door onze inleving in jouw bedrijfsprofiel en huisstijl
  • We stellen het doel van het wijngeschenk centraal zodat je beter scoort
  • We organiseren het gehele proces, van idee tot eindproduct en verzending

Wijngeschenken op maat

  • Met een persoonlijke touch!
  • Conform het beschikbare budget
  • Verzending tot aan Timboektoe

Doe hier alvast een oriënterende aanvraag

" De Clos du Notaire was geheel uitverkocht. De heren van Vintake slaagden er in om in een zeer kort tijdsbestek de Notariswijn toch op te sporen en de hand te leggen op een partij prachtige Grand Vin de Bordeaux. Chapeau heren! Zo kunnen wij weer heel veel cliënten blij maken! "

B. Bronkhorst - Notaris

wijn geschenken

VERPAKKING


Een wijngeschenk moet er natuurlijk verzorgd uit zien. Uiteraard kunnen we hierbij vele kanten op. De mogelijkheden qua verpakking zijn legio, van bedrukte houten wijnkisten, tot bedrukte doosjes, kokers en tasjes. Onze interne ontwerper maakt graag een mooie opzet voor je.

We garanderen een uniek wijngeschenk, en we zorgen ervoor dat je hiermee extra opvalt tussen alle andere geschenken. Onze sommeliers zijn uiterst creatief als het gaat om wijngeschenken en dat uit zich in het eindresultaat.

wijngeschenken

PERSONALISATIE


Maak het persoonlijk! De praktijk wijst uit dat gepersonaliseerde geschenken een grotere impact maken. Zo is het mogelijk om een persoonlijke boodschap te verwerken in het wijngeschenk zodat je nóg meer opvalt. Wil je een unieke boodschap per ontvanger toevoegen? Ook dit is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

We maken een passende wijnbeschrijving die in lijn ligt met de huisstijl van jouw bedrijf. Zo gebruiken we de kleuren uit jouw bedrijfslogo om er een verzorgd geheel van te maken. Bij de wijnbeschrijving geven we passende informatie over de wijn zelf, met een paar goede tips over hoe de wijn het beste tot zijn recht komt zodat ook de drinkervaring optimaal benut wordt.

wijn geschenken

SERVICE


De organisatie van de wijngeschenken besteed je het liefst uit. Je wilt niet opgezadeld zijn met alle rompslomp die hoort bij de inkoop, verpakking en distributie van de wijngeschenken. Met name met de kerstattenties rondom de feestdagen zit je niet op deze stress te wachten.

Daarom nemen we graag de logistiek rondom de relatiegeschenken uit handen. Een eenvoudige Excel lijst met de namen en adressen volstaat om het door ons te laten regelen. Alles wordt netjes ingepakt, en we zorgen dat de pakketten tijdig op de plaats van bestemming aankomen. We werken met de allerbeste logistieke partners om de kwaliteit te waarborgen en garanderen zo de allerbeste investering in jouw relatiebeheer.


wijngeschenken op maat

AAN DE SLAG!

Aan Vintake kun je de relatiegeschenken uitbesteden van A tot Z. Vintake denkt met je mee bij de wijnselectie, de keuze van de verpakking, het beschikbare budget, de planning gedurende het jaar en de distributie op het juiste moment. Dit is altijd maatwerk, service van de zaak.

Voordat we zover zijn, willen we in eerste instantie graag wat meer weten over de ontvanger van het wijngeschenk. Uiteindelijk is hij of zij degene die de wijn zal drinken. We verdiepen ons vervolgens in de visie van jouw bedrijf en het doel van het wijngeschenk. Vervolgens zoeken we naar een perfecte match met de ontvanger als uitgangspunt. Uiteraard voldoet iedere geselecteerde wijn aan de strenge kwaliteitseisen die wij bij Vintake hanteren, zodat we er zeker van zijn dat je een waardevol wijngeschenk geeft.

 


WANNEER GEEF JE ZAKELIJKE WIJNGESCHENKEN?

Het geven van een wijngeschenk is een gebaar naar jouw klant of relatie. Om jouw relatiebeheer te versterken is het zeer waardevol zijn om iets te geven, want in de praktijk krijg dan je vaak positieve energie terug die weer kan leiden tot een versterkte relatie. Uiteraard zijn de eindejaarsgeschenken en kerstpakketten een voor de hand liggende optie, maar er zijn vele andere mom­­enten waarop een wijngeschenk ingezet kan worden. Heb je bedrijfsmatig iets te vieren en wil je jouw personeel bedanken voor de inzet, denk dan eens aan een goede fles Champagne of bubbels. Wil je de sprekers bedanken van jouw evenement, dan is een passende fles wijn natuurlijk ook altijd een prachtig gebaar. Vintake zal er altijd een extra meerwaarde aan geven zodat jouw budget optimaal besteed wordt.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je benieuwd welk unieke wijngeschenk Vintake in gedachte heeft voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met onze wijnspecialisten en vraag naar de mogelijkheden.

monuta-rgs
sei-rgs
driessen-rgs
1618-rgs
blankhart-rgs

ENKELE VAN ONZE OPDRACHTGEVERS