Wijnproeverij Hilversum

VAN GEEN IDEE, NAAR SOMMELIER!
Wij organiseren de leukste wijnproeverijen voor jouw vrienden, collega's of familie in Hilversum!

 

Direct overleggen met onze sommeliers

Bel Olaf op 06 53 38 84 28

Bel Freek op 06 52 69 13 64

Kosten voor een wijnproeverij

We maken gebruik van all-in prijzen, wel zo transparant! Bekijk onze prijzen hier. Toelichting nodig? bel ons gerust op.

 

Wijnproeverij op locatie

Vintake organiseert graag een wijnproeverij op locatie in Hilversum voor families, vriendengroepen, bedrijven, verenigingen en zelfs voor een vrijgezellenfeest. Onze professionele sommeliers zorgen voor een interactieve ervaring waar iedereen enthousiast van wordt. Een wijnproeverij met een sommelier van Vintake is nooit standaard. We passen iedere proeverij aan bij de gelegenheid en zijn zelfs in staat om unieke concepten te bedenken zodat jouw wijnproeverij een unieke ervaring wordt.

Wat houdt een Vintake wijnproeverij in?

  • Smaakbelevenis voor wijnliefhebbers en wijnkenners
  • Gezelligheid! Met een wijnproeverij van Vintake ben je zeker van een topsfeer!
  • All-in prijs. We hebben geen verborgen kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent
  • Professionele wijnglazen en toebehoren. Vintake regelt professionele wijnglazen, en het poetsen ervan!
  • Een niveautje hoger! We werken uitsluitend met topkwaliteit zodat we jouw wijnkennis naar een hoger niveau kunnen tillen

Basics

  • Vanaf 4 personen
  • Al vanaf 18,- p.p.
  • Locatie naar keuze!

Doe direct een vrijblijvende aanvraag

Vragen of hulp nodig? Bel gerust met onze sommeliers

"Wij hebben ontzettend genoten van de wijnproeverij! De wijnen zijn fantastisch en de sfeer zat er goed in. Echt een aanrader om te doen als bedrijfsuitje!"

Ideetjes voor een wijnproeverij


wijnproeverij thuis

wijnproeverij thuis


Het is natuurlijk geweldig om een echte sommelier in huis te hebben voor een avond, die je wegwijs kan maken in de wijnwereld. Wanneer je een wijnproeverij thuis organiseert, weet je zeker dat je niet meer hoeft te rijden. Nodig je vrienden, buren of familie uit en onze sommeliers regelen de rest.

We stemmen graag een thema met je af om er een extra groot succes van te maken. Na afloop van de wijnproeverij is het uiteraard mogelijk om de geproefde wijnen voor thuis direct na te bestellen bij Vintake.

zakelijke wijnproeverij

wijnproeverij op de zaak


Tijdens een bedrijfsuitje kun je natuurlijk van alles verzinnen om te doen, maar er moet uiteraard ook wat gedronken worden om de stemming te verhogen. Wat dacht je van een wijnproeverij op de zaak waarbij je met elkaar op zoek gaat naar jouw eigen wijnsmaak?

Of wil je de week in stijl afsluiten in het bedrijf? Onze sommeliers komen graag langs om jou en jouw collega’s te inspireren met een wijnproeverij aan het einde van de middag. Een leukere vrijdagmiddagborrel bestaat niet!

wijnkennis opdoen

wijnkennis verbeteren


Wil je jouw wijnkennis naar een hoger niveau tillen, dan verzorgen we graag een wijnmasterclass voor je. Onze sommeliers zijn gespecialiseerd in alle interessante wijngebieden en wijnstijlen. Onze focus ligt op praktische wijnkennis waar je echt iets mee kunt! We leren je geen onzinnige weetjes of snobistische details.

Ook is het mogelijk om een wijncursus op maat op te starten op elk denkbaar wijnkennisniveau. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

 

 

wijnproeverij apeldoorn

VINTAKE’S PROEF EN ONTDEK

Vintake organiseert ook regelmatig diverse proeverijen en evenementen met wijn. Zo is Proef & Ontdek een terugkerende open proeverij op een unieke locatie in Apeldoorn. Kijk op onze evenementenpagina om op de hoogte te blijven.